Algemeen

Wie ben ik

Angelo of Angelos ook in Spaanstalige landen Angel is een voornaam die zijn oorsprong vindt in het Griekse woord Angelos (αγγελος), dat engel, boodschapper van God betekent. De vrouwelijke variant van deze naam is Angela. Ik ben naar mijn peettante Angela genoemd. De naam Wandelengel is een woordspeling tussen mijn voornaam en mijn grote liefhebberij: wandelen.

we-logo-medium

Een sociaal bewogen persoon die op allerlei fronten nog actief is en vele jaren politiek in bestuursfunctie’s en als lid van de Partij van de Arbeid geweest is. De laatste jaren enkel sterk betrokken bij GroenLinks. Verder heb ik mijn sporen verdiend in de zwemwereld en vele jaren lid van de Kerkraadse Zwem en Polo Club (KZ&PC) en als zwemonderwijzer verbonden geweest aan deze vereniging. Mijn loopbaan heb ik in verschillende zorginstellingen als verpleegkundige, voornamelijk op management niveau, afgesloten. Grotendeels in ziekenhuizen maar de laatste 10 jaar in de ouderenzorg.

Na vervroegde pensionering actief gebleven in de zorg maar uitsluitend als vrijwilliger in de fotografie . Mijn grote passie is liefde voor de natuur en ben al meer dan 25 jaar lange afstand wandelaar. Door deze hobby heb ik interesse gekregen in navigatiesystemen en publiceer ik veel GPS tracks on-line. Wandelroutes maak ik zelf en ben route markeerder van de Koninklijke Wandelbond. De 2 grote liefhebberijen, wandelen en fotografie zijn mooi te combineren hetgeen op deze site te zien is.

De laatste jaren ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in de geschiedenis van de familie van mijn vrouw en mij en verdiep ik me in onze stambomen.

Ik ben geen ICT-er maar een doorzetter en volhouder waardoor ik me bekwaamd heb in computerprogramma’s waarmee ik werk. Hierdoor ben ik actief op allerlei sociale media en applicatie beheerder van de websites van wandelvereniging NOAD en de goede doelen Stichting Jonathan waarvan ik tevens bestuurslid ben.

Deze website bestaat uit de onderdelen:

    • blog met de verslagen van mijn activiteiten
    • een gedeelte van mijn ‘oude’ website met name de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella
    • een link naar mijn website over “fotografie
    • een link naar de stamboom van de familie van mij en van mijn echtgenote zie hiervoor:

Ontdekjouverhaal

WandelengelMet dank voor het bezoek.

Angelmay