volbracht

Ice Edition Caveman Run

Op de straatbarbecue kwam ik in gesprek met een van de organisatoren van de Caveman Obstacle Run Ice Edition.  Nadat ik wat gesproken had over onze zoon die regelmatig met zijn dochtertje en zijn vrouw veel van deze runs doen vond ik het jammer dat ik met de fotoclub had afgesproken voor een dagje Den Haag.

Het toeval wil dat ik de volgende ochtend een mail kreeg dat dit foto-uitje geen doorgang kon vinden. Ik direct naar de organisator en om een perskaart gevraagd. En zo ben je dan een hele dag bezig met het schieten van allerlei plaatjes onder allerlei omstandigheden, zoals te zien is.

Het gehele parcours had ik verkend en kende ik op mijn duimpje. De insiders weten dat ik daar wel eens problemen mee heb bij dit soort runs. Maar het weer zat mee en de zon scheen en ook wat stapelwolken die voor een goede belichting zorgden. 

Het uitgezette parcours én de obstacles waren bijzonder mooi. Niet te zwaar maar wel uitnodigend voor veel plezier. Bijzonder fraai was dat een groot deel van de run over het terrein van Mondo Verde. Tussen de mooie bloemen, planten, bouwsels en dieren rennen gebeurd niet vaak en zeker bijzonder te noemen. Uiteraard de vele trappen, immers de langste trap van Europa,  op lopen is bijzonder zwaar. Direct ná de start moesten alle deelnemers een klein stuk door de sneeuw ploeteren in de hal van Snowworld.

A; deze mooie attractie’s bij elkaar en zijn voor mij te voet vanuit thuis gemakkelijk te doen. Het parcours wilde ik echter verschillende keren doen om verschillende mensen op verschillende plekken te kunnen vastleggen. Daarom besloot ik een vervoermiddel mee te nemen waardoor ik wel veel bekijks had én veel reactie’s ontving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.