Berichten zoeken

Wandelmaten op visite

Het is een beetje traditie. Voor mijn verjaardag mocht ik voor het woensdag wandelgroepje zelf een route maken. Die had ik snel uitgedokterd. Immers de eigen omgeving ken ik als mijn broekzak. Het was enkel nog effe rekenen om precies op de helft en om 10 uur bij de koffieplek aan te komen. Deze rustplaats was bij mij thuis en ligt midden tussen de prachtige natuurgebieden Imstenraderbos, Caumerbeekdal met het bekende Hellegat en de gebieden Strijthagen en de Cranenweyer met het stuwmeer.

De koffiepauze was speciaal en stond in het teken van mijn verjaardag. Vorige week waren we bij Frans en Gerda in verband met hun verjaardagsfeest en nu bij mij aan de vla. Het was een super gezellige bijeenkomst en de 2 groepsleden die door medische probleempjes niet mee konden lopen waren wel gekomen en dat toont hoe hecht de groep is.

Powered by Wikiloc

Tijdens deze wandeling werd vaker opgemerkt dat we toch in een prachtige omgeving wonen en dat er zelfs plekjes zijn waar ook geroutineerde wandelaars nog niet geweest zijn. We hebben geluk gehad en enkel aan het begin van deze tocht viel even wat druppels maar daarna kwam zelfs de zon en dat was echt super. Hier en daar was wel wat modder maar echte modder kennen wij niet in Limburg en zelfs niet in het Belgische deel. Wij mopperen daar wel over maar kijk eens hoe het in Kenia kan zijn. Wij hebben het daar meegemaakt met een auto die niet op de ‘weg’ kon blijven. Bekijk het filmpje in deze link black cotton

1 reactie op Wandelmaten op visite

  1. Angelo je slaat de nagel op de kop, want we wonen in de mooiste wandel provincie van Nederland .En hebben een heel hechte vrienden wandelgroep ?☕️☕️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.