varken

Allerlei

Na een moeilijke week heb ik vandaag wat ontspanning gezocht. Eigenlijk stond een Pelgrimstocht op het programma maar die heb ik afgezegd omdat ik dan een hele dag onderweg zou zijn. Met dit mooie weer ben ik toch lastig thuis te houden en mijn hoofd kon wat frisheid gebruiken. Na een miserabele korte nachtrust besloot ik een route te downloaden en zelf in mijn uppie te gaan lopen zodat ik het een en ander een plaats kon geven.

hutje op de hei
hutje op de hei

Van mijn wandelmaat “Wandeljoep” heb ik als “Wandelengel” een route gedownload op mijn GPS van 22km. Ik zag dat er een lus ingebouwd zat en kon zodoende indien nodig een kortere afstand nemen. Vanuit Urmond vertrokken en heerlijk vrij snel in de natuur. Een mooi voor mij haast onbekend gebied en dat is altijd verrassend. Ik moest mijn ‘koppie’ erbij houden om de track goed te volgen en belande in Geulle bij de lokale bakker op het terras. Heb hier de lokale krant gelezen bij mijn koffie’s. Hier moest ik besluiten of ik de lus wel of niet zou nemen en gezien de tijd die ik nodig had voor de krant heb ik de kortste afstand verder afgelegd. Ik heb genoten van nieuwe (bos)paden en verrassend heuvelachtig terrein. Zo zie je weer eens wat anders en hoorde ik flink geknor maar zag dat het een tientonner was die rustig lag te genieten.

Powered by Wikiloc
creatieve poort
creatieve poort

Aan het eind van deze wandeling ben ik op het binnenterras van restaurant “Cocon” gaan zitten wachten op May. Met een lekker speciaal witbiertje merkte ik dat mijn gedachten nu op een ander thema uit waren gekomen en wel de websites die ik onderhoud. Deze eigen website is nu goed beveiligd en te bereiken via https, met dank aan ASHA webhosting. De site van Stichting Jonathan voldoet nu ook aan de nieuwe Europese regelgeving.

Toen May me kwam halen hebben we eerst samen genoten van een heerlijke lunch en het voelde alsof we toch nog een beetje vakantie hebben.

muren voor kerk
muren voor de kerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.