uitzicht en uitblazen

Schinnen

Als iets in je leven misloopt moet je het laten varen. 

insectenhotel
insectenhotel met bovenstaande spreuk

Na een periode van vakantie na vakantie kon ik vandaag weer eens mee met het wandelgroepje. Dit keer hadden we door moeten geven wie er kwam opdagen. Dit in verband met de vakantie van de organisatoren. Er waren genoeg enthousiastelingen die wel weer eens hun benen wilden strekken.

Hey

Er was een route uitgezet in een bekende omgeving. Toch is het steeds weer verrassend als je niet de normale wegen bewandeld. Ook het jaargetijde en het weer spelen een rol bij de beoordeling van de route. We geven geen punten weg maar deze zou zeker een goed of mooi behalen.

Een oordeel hangt af van de afwisseling en in de gevarieerdheid van de route. De gezelligheid moet je zelf maken en daar scoort deze groep altijd hoog in. Een leuke samenstelling en voldoende interesse in en voor elkaar. Een leuke afstand, rond de 12 km, en rustig tempo is typerend voor deze groepswandeling. 

rustplek

Soms pak ik mijn camera om iets vast te leggen. Een andere keer minder vaak. Hier kan geen waarde aan ontleend worden. Het ligt gewoon aan de fotograaf wat er in zijn blikveld komt of waardoor hij gegrepen wordt. Deze ochtend waren mijn gedachten bij andere beslommeringen en was mijn fotografisch oog niet zo oplettend.

Powered by Wikiloc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.