Fotografie

Alzheimer dag

In de regio Parkstad organiseerde deze afdeling in het kader van de Wereld Alzheimer dag een cultureel en gezellig samenzijn. Hiervoor ben ik gevraagd om foto’s te maken die men gebruiken wil voor hun Nieuwsbrief en voor hun PR doelen. Een bijzonder mooie gelegenheid voor mij.

Het toneelstuk “Helderman” werd door Thomas Borggrefe uitgevoerd. Een aangrijpend stuk over de gevoel- en belevingswereld van een musicus met dementie. Na deze uitvoering was er een gedachtewisseling naar aanleiding van het stuk met tussen Thomas Borggrefe en de aanwezigen, mensen met dementie in de thuissituatie met hun partners, mantelzorgers, vrijwilligers van het Alzheimer Café Parkstad Limburg en bezoekers. 

Thomas Borggrefe

Een prima verzorgde bijeenkomst met een gratis diner met consumpties op een mooie en goed bereikbare locatie. Bij afloop ontving iedere bezoeker de vernieuwde afdelingsfolder van deze regio met een foto die ik gemaakt heb. De keus van deze foto werd als volgt omschreven:  
“Herder met de kudde wordt positief gezien t.a.v. mensen met dementie, symboliek met : samen optrekken, bij elkaar blijven,  op weg, bescherming.”

Een gedachte over “Alzheimer dag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.