Halloween

De uitgenodiging van organisatie, Stichting Eventure Valley, voor de heb ik 
Creepy Castle Tour graag aangenomen.

Slot Schaesberg

Dit Halloween evenement vond plaats op zaterdag 27 oktober en ik had deze avond niets anders voorgenomen. Dat leuk me wel iets om te fotograferen. Twee jaar geleden was ik door de organisatie ook al gevraag om een fotosessie te maken van het Halloweenfeest. Destijds waren de foto’s een grote mislukking. Inmiddels heb ik meer ervaring om in donkere omgeving te fotograferen, met en zonder flits. Nu wilde ik als compensatie voor de mislukking dit wel doen.

figurant

Een evenement met ca 70 vrijwilligers, figuranten en meer dan 300 deelnemers op een schitterende sprookjesachtig lokatie. Nabij het Kappellerbos met de bijzonder mooie Leenderkapel ligt Slot Schaesberg. De tour ging voornamelijk door dit bosje waar een aantal “boobytraps” of obstakels gesitueerd waren. Niet alleen de figuranten waren flink uitgedost maar de verblijfplaatsen van deze gruwels waren eveneens angstaanjagend. 

verblijfplaats

Een evenement dat voor het eerst in Landgraaf op deze locatie georganiseerd is en een vaste plek op de evenementenkalender moet krijgen volgens wethouder Driessen die de opening verrichtte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.