Bürstner

Na een intensieve periode

Enige tijd rust aan het front geweest. Nou ja, enkel op deze blog. Want er is veel gebeurd, héél veel en als je het mij vraagt: Te veel. Waar beginnen we met vertellen en waar eindigen we. Bij het begin dan maar.

veldboeket
veldboeket

De verhuizing is niet zonder slag of stoot gegaan kunnen we wel zeggen. Maar ja dat speelt op dat moment en gelukkig gaat dat toch redelijk snel vervagen. We wonen heerlijk en op dit moment hebben we beiden zo van: dit is onze laatste verhuizing en we nemen het ervan. Lekker dichtbij alle voorzieningen, een centrum met allerlei activiteiten waar we steeds meer gebruik van maken en dan ontdekken hoe fijn het is om effe te voet ergens heen te gaan. Dat te voet en effe is voor mij wel anders want ik kan hier mijn hart ophalen met wandelingen in prachtige natuur en ontdek nieuwe wandelpaden. Neem me de tijd en ga steeds vaker op pad. Krijg regelmatig de vraag of ik nog wel iets anders doe. Eigenlijk niet, zeg ik dan. Het is heerlijk en kan zo lekker ontspannen.

Bürstner
Bürstner

Ontspannen moesten we beiden en zijn er even een paar dagen ‘tussenuit’ geweest met de camper naar Drenthe, Overijssel en Gelderland. Deze periode hadden we vast gezet om wat ‘feestjes’ onder ons tweetjes samen te kunnen vieren. Het was goed en we zijn zeker tot rust gekomen. Beiden met gezondheidsproblemen opgezadeld en moesten dit verwerken en vooral overwinnen.

Nu, bij een hittegolf, hebben we weer plannen gemaakt om heet ritme weer terug te krijgen. De camper heeft een beurt gehad en is klaar om ons te vergezellen. Eerst staat weer een weekje met het oudste kleinkind op het programma. We verheugen ons beiden hier erg op. Nu beseffen we steeds meer dat we de langste periode van ons leven achter ons hebben en merken we dat Lotte niet meer klein is maar een echte jonge meid is geworden. We gaan het beleven aan het strand, de zee en in het pretpark.

Lotte

Vervolgens staat dan gepland dat “Kenia” weer even in het land is. Ze moeten hier zijn voor een huwelijk van een vriendin. Wij zijn daar erg blij mee en verheugen ons op het treffen met hun. Kleindochter Mia Keziah mogen we een dag amuseren en geloof maar dat ze verwend gaat worden. In die periode lenen we aan hun onze camper en gaan die aan het eind van hun verblijf ophalen. Als alles meezit willen we dan zelf nog even echt op vakantie en wat rondtrekken. Dit is nog niet zeker en hangt af van wat verschillende onzekerheden.

Mia Keziah

We gaan het allemaal meemaken en zeker genieten. We verheugen ons om deze afgelopen periode af te sluiten en te genieten van het leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.