Berichten zoeken

Geen bericht is goed bericht

Rondvaart door Amsterdam

Geen bericht isgeen teken dat er niets gebeurd is. Er is heel erg veel gebeurd en heb ik prioriteit gegeven aan andere leuke dingen. Niemand hoeft bang te zijn dat ik me verveeld heb. Ik zal een aantal gebeurtenissen en activiteiten in willekeurige volgorde benoemen.

Behoorlijk wat kilo’s aangekomen

Een totale heupoperatie met een revalidatieproces waardoor ik fysiek behoorlijk beperkt ben geweest. En de enige echte Wandelengel was vleugellam. Het wandelen, mijn grote passie, ging niet meer en het aftakelen gaat vele malen sneller dan de conditie weer opbouwen en zeker als je de 70 gepasseerd bent.

Nu het wandelen op een laag pitje gezet is heb ik mijn andere liefhebberij/interesse opgepakt en ben serieus op onderzoek uitgegaan. De stamboom van onze familie is goed ververst en er zijn heel wat familieleden ontdekt door de DNA gegevens van de test te publiceren op verschillende genealogische websites. Hierdoor ben ik niet erg veel nieuwe verhalen op het spoor gekomen maar zijn er wel familierelaties ontstaan met mailcontacten. En ja óók familieleden die op zoek zijn naar hun echte vader. De stamboom heb ik nu in verschillende vormen gepubliceerd en is hier te raadplegen én een aantal verhalen zijn al te lezen bij Familiegbeurtenis

Genieten is het voor ons grootouders als het nageslacht met hun gezinnetjes bij ons zijn. Met carnaval komt Lotte altijd gezellig naar ons en Mia is met haar moeder Lieke een keer extra opa komen bezoeken. Wij hebben zodoende genoeg kunnen genieten waarvan een dagje Amsterdam echt een hoogtepunt was.

Fotograferen en weinig kunnen bewegen is geen goede combinatie. Jammer genoeg heb ik hieraan ook weinig kunnen doen. Fietstoertochtjes maken en in Herzogenrath op het terras zitten met een grote coupe ijs hebben echter veel goed gemaakt.

Snel, snel…..met de fiets naar het Tempsplein in Heerlen om de prachtige bloesem vast te leggen.

Nu met de voorbereidingen bezig om een ‘KennisMaker’ verhaal over wandelen met of zonder app en GPS door Eurode. Het verhaal wordt op vrijdag 1 juli door de HUB bibliotheek van Kerkrade georganiseerd in hun prachtig gebouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.