Berichten zoeken

Carnaval seizoen geopend

Ieder jaar weer is het een bijzonder evenement. In het zuiden van het land breekt dan ‘de hel los’. Nou als de hel zo’n festiviteit is kan het geen straf zijn om daar te verblijven. Vrolijkheid bij iedereen, geen zorgen maar wel feest vieren. Kleurrijk en bont waarbij er niet veel gegeten wordt maar wel gedronken.

In Eygelshoven bij de carnavalsvereniging Burgerlust wordt het seizoen jaarlijks geopend met een avondvullend programma met bekende artiesten én natuurlijk het uitroepen van de prins. Hierbij zijn alle bevriende carnavalsverenigingen aanwezig waarbij de verenigingen uit Keulen en naburige gemeenten de show stelen met hun grote acrobatische Tansmariechen groepen.

Voor mij is het hoogtepunt natuurlijk ieder jaar weer het optreden van Beppie Kraft. Als fan van haar regelt mijn schoonbroer, lid van de “Elvenraad” van Burgerlust dan stiekem een fotoshoot achter de schermen in haar kleedkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.