Dagje Maastricht

Eerste dag geen thuiszorg meer en we wilden wel weer eens ‘naar buiten’. Het werd Maastricht waar we op de gezellige woensdagmarkt als eerste bij deze coffee-bike met als buurman een stroopwafelbakker al direct een koffiepauze namen.

Coffee-bike Coffeebike

Na wat winkelen kwamen we op een van de gezelligste, kleinste, pleintjes van Maastricht. Hier hebben we van de lunch genoten.

Miniterras

Een van onze favoriete zaken waar we nooit voorbij lopen is de vroegere kerk waar nu boekhandel Selexis in is gevestigd. Gewoon geweldig om te zien en de sfeer op je te laten inwerken. Ik ben er iedere keer weer lyrisch over.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.