Vertrek

Angelo afscheid Ger Loomans

Het vertrek was zaterdag 15 maart om 8 uur vanuit Landgraaf. Vanaf 7.30 uur was er koffie met broodjes en een gekookt eitje voor de “uitzwaai-ploeg” en met meer dan 20 wandelaars starten we richting Bocholtz. Vanaf hier werd ik vergezeld door nog een aantal clubgenoten en Jos Lempers (collega van May). We hadden hier eerst een kleine koffietafel waarna de pastoor van de Jacobusparochie ons de zegen heeft gegeven en een stempel in de credential gezet. Na een mooie korte plechtige lezing buiten in het zonnetje onder het beeld van Jacobus in de muur van de kerk van Bocholtz vertrokken we precies om 10.30 uur. De eindbestemming van deze dag lag net over de grens in België in Visé (Wezet). Op zo’n 20 kilometer van Bocholtz had NOAD nog een drankpost op de parkeerplaats van het Krijtlandhotel in Epen/Slenaken ingericht. Na nog een extra drank- en verzorgingspost in de Voerstreek bereikten we de eindbestemming in Visé bij de woning van een collega van mij. Mijn wandel metgezellen van wsv-NOAD zijn vanuit Visé met de auto en een busje rond 18 uur naar Bocholtz teruggekeerd.

rust Epen

May en ik zijn in Visé blijven overnachten bij deze collega die zo vriendelijk ons uitnodigde om vooral bij haar in huis te slapen. Na een heerlijke maaltijd en gezellig nagekeuveld te hebben werden we de volgende ochtend verrast en overdonderd door een Belgisch ontbijt! Heerlijk is het om aan deze periode terug te denken. Wat een speciale ervaring.

Ga naar dag 1

Ga naar sponsoractie

Ga naar wandelschema

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.