Familietreffen

De laatste dag van onze zomervakantie besloten we om niet direct weer naar huis te gaan, we hebben immers de tijd! Een schoonbroer en zijn vrouw verbleven op een camping in Mechelen, Zuid-Limburg. Wij hebben hun gebeld of ze het leuk vonden en of er plaats was dan kwamen we een nachtje bij hun staan.roddelkrant

Er was plaats ……… we hebben niet meer afgewacht of ze het leuk vonden en de Garmin navigatie direct opdracht gegeven om naar de boerderijcamping Vinkenhof te Mechelen te koersen.

camping

Een prachtige dag en het was super gezellig.

 

2 gedachten over “Familietreffen”

  1. Hoi Angelo en May,

    Op de eerste plaats willen we Lieke feliciteren met haar verjaardag (29 juli?). We zullen er een op drinken! Niet alleen van ons uitstapje hebben we zo kunnen genieten )het verhaal en de foto’s) maar van veel meer uitstapjes die jullie ondernemen (Amsterdam, Maastricht, la douce France) mooi , mooi en nog eens mooi! Henny zal binnenkort ook nog wat foto’s doormailen van ons gezellig dagje uit met
    jullie. Groetjes en liefs, schoonbroer en zijn vrouw!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.