Jazznight Zuid-Limburg

Alweer de 35e editie van de Jazzclub ZuidLimburg en nu op een andere lokatie: Auberge de Rouch te Heerlen. Wij hebben inmiddels een aantal van deze 35 bijgewoond en zijn onlangs fan geworden van deze club. Wij verheugden ons op deze avond want het programma was gevarieerd en zorgvuldig samengesteld. In 3 lokalen van de Auberge waren optredens en het publiek kon zo zelf bepalen wanneer ze welk optreden wilden zien.IMG_3332

De muzikanten speelden prima op hun gasten in en soms werden er zelfs verzoeknummers gespeeld. De muziek sleepte de muzikanten mee hetgeen te zien was aan de gebaren, mimiek en hun hele houding. Ik was gevraagd om ook foto’s te maken tijdens deze nightvoorstelling en ik heb mijn best gedaan.IMG_3464IMG_3225IMG_3380

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.