Swingen met Jazz in 2017

De Mardi Gras Band gaf een optreden op verzoek van de Jazzclub Zuid-Limburg te Heerlen in Auberge de Rousch. Deze muziekband begon hun optreden al swingend maar aan het eind konden ze zelf niet meer op hun stoel blijven zitten. Al spelend trokken ze door het publiek in de zaal. Hun muziek was geweldig en het publiek gaf ze na ieder nummer een daverend applaus.

De variatie in de nummers en de hoge kwaliteit van muziek maken werden door de bandleader nog verluchtigd met wat losse leuke opmerkingen. 

De opkomst was prima en het wordt steeds drukker in de Rousch. Jammer dat de provincie geen toezeggingen heeft gedaan voor financiële steun voor de (tot nog toe) jaarlijkse jazznight. Hierdoor is die nu vervallen en is er wel op 19 maart in de middag weer een jazz optreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.